Follow WSPC
Top

In the Wine Dark Sea – Προβολή ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ “In the Wine Dark Sea” της Χρύσας Τζωρτζάκη ασχολείται με την παρουσίαση των τοπικών ποικιλιών κρασοστάφυλων, τα μοναδικά κρασιά που παράγονται από αυτά, και αναδεικνύει το ταπεραμέντο των ανθρώπων που βάζουν την προσωπική τους πινελιά στα κρασιά της Κρήτης.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με σημαντικούς Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οινολόγους, αμπελουργούς, οινοποιούς και ειδήμονες στον χώρο του οίνου, γυρίσματα σε αμπελώνες και οινοποιεία της Κρήτης καθώς και σε σημαντικές τοποθεσίες στην Αμερική, όπως Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον.

Η προβολή του θα πραγματοποιηθεί στο WSPC στις 25 Μαΐου (18:30-20:00).

Η δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Χρύσα Τζωρτζάκη, θα παρευρεθεί στο WSPC και θα είναι διαθέσιμη για ένα σύντομο Q&A στο τέλος της προβολής.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, στέλνοντας email στο education@wspc.gr με θέμα “In the Wine Dark Sea” και αναγράφοντας υποχρεωτικά τα εξής: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Email.

Πρωταγωνιστούν ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μανόλης Σταυρακάκης, ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, η Επίκουρη Καθηγήτρια Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαριτίνα Σταυρακάκη και οι οινοποιοί: Μαρία Τιτάκη, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Λυραράκης, Λευτέρης Διγενάκης, Εμμανουέλα και Νίκη Πατεριανάκη, Ζαχαρίας Διαμαντάκης, Στέλιος Κλάδος, Αλεξάνδρα Μανουσάκη, Afsin Molavi, Ανδρέας και Αντώνης Ντουράκης, Απόστολος Αλεξάκης και ο Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν η Επίκουρη Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Αμπελολογίας του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αικατερίνη Μπινιάρη, ο γεωπόνος Νίκος Σωμαράκης, ο οινολόγος Μάνθος Γιαλιτάκης, ο τ. Ηγούμενος της Μονής Τοπλού π. Φιλόθεος, οι μουσικοί Νίκος Βλατάς και Βασίλης Ξυλούρης καθώς και σομελιέ, οινόφιλοι και ειδικοί στον χώρο του κρασιού εξ Αμερικής.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ αφορά εκπαιδευτικούς σκοπούς.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop