Follow WSPC
Top

Ποιοτικός Έλεγχος

  /    /  Ποιοτικός Έλεγχος

WSPC Quality Control/ Quality Assurance

Το ανώτατο επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η διασφάλιση αυτού αποτελεί για τους ανθρώπους του WSPC ύψιστο στόχο και ηθική επιβράβευση.

Η εφαρμογή και η εναρμόνιση με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, η δημοσίευση αναλυτικών και κατανοητών οδηγών για κάθε πρόγραμμα σπουδών που προσφέρουμε (specifications) και οι συνεργασίες με υψηλού κύρους, παγκοσμίως αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών οργανισμών (WSET, CMS, BSA, WSG) βρίσκονται στο πυρήνα της πολιτικής ποιότητας που ακολουθούμε.

Οι εισηγητές μας έχουν διακεκριμένη και μακρά επαγγελματική πορεία με υψηλό επίπεδο σπουδών και πιστοποιήσεων, η συνεχή τους βελτίωση επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων επιμόρφωσης και μέσω των δελτίων αξιολόγησης που οι ίδιοι οι σπουδαστές μας συμπληρώνουν ανώνυμα στο τέλος του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος.

WSPC QUALITY CONTROL
WSPC The Place to Study Wine Spirits Coffee Beverages

Tα κρασιά, τα αποστάγματα, ο καφές, το τσάι και όποιο άλλο προϊόν συγκαταλέγεται στη διδακτέα ύλη του WSPC, σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αγοράζονται από τους προμηθευτές του χονδρεμπορίου α) προκειμένου να είμαστε σε απόλυτη αρμονία με το curriculum του WSET, του CMS, του BSA και του WSG και β) να μπορούμε να προσφέρουμε επίσημη και αμερόληπτη εκπαίδευση στους σπουδαστές μας. Δεν ζητάμε και δεν διδάσκουμε δωρεάν δείγματα κρασιών ή αποσταγμάτων ή καφέ κτλ. Διδάσκουμε αυτά που πρέπει να διδάξουμε στους επαγγελματίες της χώρας μας. Είτε όταν διεξάγουμε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είτε όταν διεξάγουμε εκπαιδευτικό Master-Class. Δεν «φτιάχνουμε» αυθαίρετη διδακτέα ύλη μόνο και μόνο γιατί μπορεί να βρήκαμε από αυτόν τον παραγωγό ή τον άλλο τις φιάλες δωρεάν… Αυτή η τακτική απέχει από την ποιότητα και την αξιοπιστία που διακρίνει το WSPC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι συνηθισμένο στην αγορά, η κάθε εταιρία να προσπαθεί για λόγους προώθησης να διεξάγει δικά της σεμινάρια είτε στον καφέ, είτε στα αποστάγματα, είτε στο κρασί. Σαφώς και κάθε τέτοιο σεμινάριο προσδίδει υπεραξία στην ίδια την «μπράντα» και στην εταιρία που το διοργανώνει, όμως, δεν προσδίδει ισότιμη υπεραξία και στον συμμετέχοντα. Ο συμμετέχοντας έχει παρακολουθήσει αυτό που θέλει η κάθε εταιρία να παρακολουθήσει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Η επίσημη εκπαίδευση απέχει παρασάγγας τόσο στους γνωστικούς ορίζοντες που ανοίγει αλλά και στην αμεροληψία της εκμάθησης που παρέχει και πιστοποιεί.

Το WSPC έχει επιλέξει να συνεργάζεται με φορείς του εξωτερικού που αντίστοιχα τιμούν την αμεροληψία, την αξιοκρατία και την ακεραιότητα των εξετάσεων. Οι σπουδαστές μας φοιτούν με διεθνείς οργανισμούς που έχουν τον πρώτο και το τελευταίο λόγο τόσο στο curriculum της ύλης όσο και στη διενέργεια των εξετάσεων, των αποτελεσμάτων και των πτυχίων.

Το WSPC επιλέγει να παρέχει πολύ υψηλό επίπεδο εκμάθησης διεθνώς! Είμαστε από τους ελάχιστους Approved Program Providers (APP) παγκοσμίως όπου εκτοξεύουν το curriculum της σπουδαστικής εμπειρίας σας στο υψηλότερο επίπεδο. Οι λίστες, των κρασιών ή των αποσταγμάτων που δοκιμάζονται σε κάθε μάθημα, αποτελούνται από εξαιρετικής ποιότητας και τιμής προϊόντα (κρασιά και αποστάγματα). Οι διδακτικές ώρες που παρέχουμε σε κάθε επίπεδο σπουδών είναι κατά 50 έως και 100% περισσότερες από οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ η δαπάνη του σπουδαστή ανά διδακτική ώρα είναι η χαμηλότερη, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Στο WSPC διασφαλίζουμε την ισότητα και την πολιτιστική πολυμορφία σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας μας. Επίσης, διαθέτουμε συγκεκριμένο πλαίσιο για τη διαχείριση ειδικών συνθηκών που ενδέχεται να επηρεάζουν την απόδοση του σπουδαστή σε επερχόμενες εξετάσεις. Ενώ, εφαρμόζουμε συγκεκριμένη διαδικασία για ενδεχόμενη ακύρωση της εγγραφής σε εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο Βασικές Πολιτικές & Αρχές WSPC.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων εκτός από νομοθετική απαίτηση είναι βασική μας προτεραιότητά. Διευκρινίσεις για τη συλλογή και το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο Η Πολιτική Απορρήτου μας.

Η πολιτική και οι όροι της εταιρίας μας για τη χρήση της ιστοσελίδας μας www.wspc.gr και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος περιγράφονται αναλυτικά στους συνδέσμους Πολιτική Υπαναχώρησης WSPC και Πολιτική Cookies.

Κύριο μέλημά μας είναι οι σπουδαστές και όλοι όσοι έρχονται σε συναλλαγή και επικοινωνία μαζί μας να λαμβάνουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Για την περίπτωση όπου κάποια από τις υπηρεσίες μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας συλλέγουμε τις παρατηρήσεις και τα παράπονά σας σε ειδικό κυτίο που βρίσκεται στην έδρα της σχολής ανώνυμα ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση education@wspc.gr επώνυμα. Κάθε περίπτωση λαμβάνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και διερευνάται σχολαστικά από το τμήμα ποιότητας και την ευρύτερη διοίκηση με σκοπό την αποκατάσταση και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση,

Πάνος Τζίμας
WSPC Quality Assurance Coordinator
DipWSET, MSc, Chemist-Oenologist

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop