Follow WSPC
Top

WSPC & Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εισαγωγή στην Οινογνωσία – Αποκλειστικά για τα Mέλη του ΚΠΙΣΝ

Το WSPC και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) διοργανώνουν τρία δίωρα μαθήματα οινογνωσίας για αρχάριους με θέμα τα κρασιά, τον καφέ, τα αποστάγματα και το τσάι – αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ. Τα τρία αυτά μαθήματα θα διεξαχθούν στις 31 Μαΐου, τις 17 Ιουνίου και τις 10 Ιουλίου.

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του WSPC – όπου αποτελούν τον σημαντικότερο τόπο διδασκαλίας του κρασιού, των αποσταγμάτων και του καφέ-τσάι-κακάο στη Νότια Ευρώπη – μιας και τα μαθήματα θα διεξαχθούν τόσο στις εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ όσο και στην έδρα του WSPC.

Η θεματολογία προσεγγίζει το κρασί από το αμπέλι στο ποτήρι, και εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες γύρω από την αποκωδικοποίηση μιας ετικέτας, τις βασικές αρχές συνδυασμού κρασιού & φαγητού, τα ιδανικά pairings αλμυρών και γλυκών με τον καφέ, το απόσταγμα και το κρασί, καθώς και την ωρίμανση των κρασιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ εδώ και να επωφεληθούν των προνομιακών τιμών και των προσφορών για τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ.

Λίγα λόγια για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτελεί έναν δημόσιο χώρο, με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων. Περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα, καλύπτοντας μια έκταση 210 στρεμμάτων. Περισσότερα στο SNFCC.org.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop