Follow WSPC
Top

Δελτίο Τύπου: Wine Tasting and… Painting for a good cause

Wine Tasting and… Painting for a good cause

Workshop φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο WSPC

Συνεχίζοντας την παράδοση των The Extras, το WSPC εγκαινίασε την ενότητα αυτή με την διοργάνωση ενός workshop φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον χώρο της σχολής, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην ομαλή ενσωμάτωση των Ουκρανών προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Η εκδήλωση αποτέλεσε πρωτοβουλία του WSPC και του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα.

Ένα ξεχωριστό Workshop

Ο πρόεδρος του WSPC & Head of WSPC Education, Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και δίνοντας τους χρήσιμες πληροφορίες για την προέλευση του κρασιού που όχι μόνο θα δοκίμαζαν αλλά και θα ζωγράφιζαν με αυτό!

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στην Ουκρανή εικαστικό Alina Malynovska. Υπό την καθοδήγησή της, οι παρευρισκόμενοι ζωγράφισαν με το κρασί που προηγουμένως είχαν γευτεί, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της ιδιαίτερης αυτής τεχνικής.

Ο καλός σκοπός

Παρουσία του Γραμματέα της Πρεσβείας της Ουκρανίας, Serhii Kravets, οι συμμετέχοντες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, συνεισφέροντας παράλληλα στον καλό αυτό σκοπό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τα €1.000 αποδεικνύοντας την δυναμική τέτοιων ενεργειών σε μια απαιτητική εποχή, υπό δυσμενείς συνθήκες.

Και η βοήθεια συνεχίζεται

Όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στο workshop, μπορούν για λίγες ημέρες ακόμη να συνεισφέρουν μέσω του WSPC Gift Card. Συγκεκριμένα, στο “ΠΡΟΣ” οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν: education@wspc.gr και στο “ΜΗΝΥΜΑ”: “Wine Painting for a good cause”.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop