Follow WSPC
Top

Η απόλυτη εξειδίκευση στα Ιταλικά κρασιά – Italian Wine Scholar

Μέσω του WSPC, σπουδάζετε απευθείας με την Αμερική και αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς τις τελικές εξετάσεις, αποκτάτε την Αμερικανική Πιστοποίηση.

Εξειδικευτείτε στην Ιταλία, μία από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές χώρες που εμβαθύνει το Wine Scholar Guild*. Εξετάστε σπάνιες περιοχές όπως Piedmont, Tuscany, Sicily… και δοκιμάστε τυπικά κρασιά όλων των περιοχών – πολλά από αυτά εξαιρετικής σπανιότητας.

Εγγραφείτε εδώ έως 3/10/2022.

*Η Πιστοποίηση WSG Italian WINE SCHOLAR Units 1 & 2 απευθύνεται σε:

  • Τελειόφοιτους ή απόφοιτους WSET Diplomas, οι οποίοι μπορούν να εξειδικευτούν σε όποια χώρα επιθυμούν επενδύοντας πια στην κάθετη εκμάθηση.
  • Απόφοιτοι ή τελειόφοιτους Επιπέδου 3/ WSET Level 3 Award in Wines, οι οποίοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να ακολουθήσουν την εξειδίκευση ανά χώρα και να αποκτήσουν την Αμερικανική Πιστοποίηση!
  • Σπουδαστές που έχουν επάρκεια για να φοιτήσουν στο Court of Master Sommeliers, οι οποίοι φοιτώντας παράλληλα στο WSG αποκτούν μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο Master Sommelier (MS)!
  • Όσους εργάζονται στον οινικό κλάδο ή εμπορεύονται στον ευρύτερο χώρο της εστίασης, και σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα οινοχόου.
0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop