Follow WSPC
Top
WSET Open Day 2020

WSET Diploma Open Day 2020

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε το WSET DIPLOMA IN WINES, τον ανώτερο Τίτλο Σπουδών που συγκαταλλέγεται στις κορυφαίες επιλογές των επαγγελματιών του κλάδου παγκοσμίως?

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW σας περιμένει στο καθιερωμένο WSET DIPLOMA OPEN DAY του σχολείου μας, στην έδρα μας στο Παλαιό Φάληρο (Γλαύκου 11), τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, με ώρα έναρξης 18:00.

Σε μια αναλυτική παρουσίαση στα ελληνικά, θα παρουσιαστούν το πλαίσιο και οι απαιτήσεις του προγράμματος, ενώ θα ακολουθήσει Q&A session για να λύσετε κάθε απορία από νωρίς.

Κλείστε θέση, πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και προετοιμαστείτε για το επόμενο τμήμα WSET DIPLOMA που θα ξεκινήσει στο WSPC τον Μάρτιο του 2021.

Με 17 νέους αποφοίτους Diploma σε μόλις μια διετία –νέο ρεκόρ για το σχολείο μας- ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους νέους σπουδαστές, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μέσα από το WSPC, το μοναδικό παράρτημα του WSET που προσφέρει το DIPLOMA στη ΝΑ Ευρώπη καθώς πληροί τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που απαιτουνται, η Ελλάδα γίνεται προορισμός διεθνώς αναγνωρισμένης οινικής εκπαίδευσης.

Γίνετε και εσείς μέλος αυτής της ξεχωριστής παγκόσμιας κοινότητας!

WSET DIPLOMA OPEN DAY @ WSPC

Πότε: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ώρα: 18:00 H διά ζώσης παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά.

Που: WSPC, Γλαύκου 11, Παλαιό Φάληρο

Στη διά ζώσης παρουσίαση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των αποστάσεων και η αποφυγή συνωστισμού.

Στο WSPC τηρούμε πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και προδιαγραφές.

Μένετε εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό και δεν μπορείτε να έρθετε?

Για εσάς και όλους τους ενδιαφερόμενους από την υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό, έχουμε προγραμματίσει την ίδια παρουσίαση και διαδικτυακά (online).

Θα γίνει στα αγγλικά, την ίδια μέρα, με ώρα έναρξης 15:00.

ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΘΕΣΗ:

Στέλνετε email στο education@wspc.gr προσθέτοντας:

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό)
  • Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ή την ONLINE παρουσίαση

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ: Έως την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop