Follow WSPC
Top

Δελτίο Τύπου: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οινοτουρισμού από την Dr. Natalia Velikova στο WSPC

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τον Οινοτουρισμό με την Dr. Natalia Velikova, Καθηγήτρια στο Texas Tech University και την υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright (Intercountry Lecturing Program).

Συγκεκριμένα, το WSPC φιλοξένησε τους 30 συμμετέχοντες του προγράμματος, στον χώρο της σχολής, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Ανάμεσά τους, οινοπαραγωγοί, στελέχη marketing και επαγγελματίες του κλάδου που διεύρυναν το πεδίο γνώσεων τους, ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο βήμα του Οινοτουρισμού στην Ελλάδα.

Με το κύρος και την εμπειρία της Dr. Natalia Velikova

Η Dr. Velikova είναι Υπότροφος Fulbright στη Βουλγαρία για το 2022-23 και η επίσκεψή της στην Ελλάδα και στο WSPC πραγματοποιήθηκε μέσω του Intercountry Lecturing Program με την υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright (Fulbright Greece). Αντικείμενο της διδασκαλίας της αποτελεί ο Οινοτουρισμός καθώς και μια πληθώρα ενοτήτων γύρω από αυτόν, όπως Advanced Wine Marketing and Tourism, The Fundamentals of Wine Business, Beverage Control Management, International Retailing κ.α.

Διαδραστικό πρόγραμμα

Δίνοντας έναν πιο διαδραστικό χαρακτήρα στο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η Dr. Velikova διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, με σύντομες ομαδικές εργασίες και ανάλυση των ενοτήτων κάθε ημέρας. Παράλληλα, το WSPC φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή του 14ωρου προγράμματος με τα απαραίτητα coffee & lunch breaks, ώστε άπαντες απρόσκοπτα να αφιερωθούν στην κατανόηση και εμπέδωση του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του WSPC & Head of WSPC Education, Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο, συνεισφέροντας με τις πολύτιμες του γνώσεις, ενώ απένειμε και τα Certificateς of Attendance στους συμμετέχοντες! Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες, το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2023.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop